Openhouden bar

Bardienst

Het openhouden van de bar gebeurt nog steeds via een beurtrol door alle leden, vanaf het jaar dat ze 19 worden.
De beurtrol wordt verspreid via e-mail, is opgehangen in het clubhuis en kan ook op de website van de club bekeken worden. Wie niet over de nodige technologie beschikt wordt per brief verwittigd.

Bedenk: ik kan een gans jaar iets komen drinken in het clubhuis en als wederdienst hou ik datzelfde clubhuis één- of tweemaal open zodat mijn medeleden ook iets kunnen komen drinken die dag(en).

Wat houdt het openhouden van de bar in ?

Als je de eerste barhouder van de dag bent (op weekdagen vanaf 18.30 uur en op weekenddagen vanaf 9.00 uur) dan kom je tegen het voorziene uur naar de club, waar een bestuurslid zal aanwezig zijn om je de sleutel te overhandigen. Je zorgt er voor dat je daar stipt op tijd bent, zodat we niet op jou hoeven te wachten!

Opgelet: de aflossing van de bar in het weekend is om 13.00 en 18.00 uur!

Je krijgt van haar/hem de nodige zaken en info om je bardienst te vervullen.

Op het einde van je shift zorg je er voor dat

-alle glazen gespoeld zijn

-de frigo’s opgevuld zijn

-de deuren van het terras gesloten (vast) zijn

-de verwarming af staat

-de muziekinstallatie af staat

Opmerking: op het schakelpaneel staat een drukknop om het licht buiten aan te doen. Dit gaat automatisch uit na enkele minuten.
Er zijn ook lichten in het gangetje geplaatst. Deze steekt u aan, eveneens op het schakelpaneel ofwel beneden achter de buitendeur (de knop staat nogal hoog, maar er is een stokje voorzien). Deze lichten doven eveneens na een paar minuten.

Laat hier je reactie achter!

Inhoud syndiceren