Algemene info voor jeugd

Er werd voor de jeugd een aparte website ontwikkeld. Je kan die terugvinden op https://jeugdtennisclubasse.com.

Inschrijvingen voor lessen, stages, .. dienen via de nieuwe website te gebeuren.

Lidmaatschap:

Men kan jeugdlid zijn van TCA tot en met het jaar waarin men 16 wordt (voor seizoen 2017: geboren in 2001 en later).
Het jaar waarin men 17 wordt verkrijgt men automatisch het statuut van volwassene.

Het lidgeld voor de jeugd bedraagt 55 €.

HET LIDGELD KAN OOK BETAALD WORDEN MET SPORTCHEQUES UITGEGEVEN DOOR

en .

U BEZORGT DE CHEQUES AAN HET SECRETARIAAT.
HET EVENTUELE SALDO BETAALT U VIA OVERSCHRIJVING.

Door lid te worden van TCA vzw krijgen de leden de mogelijkheid om op de terreinen van de tennisclub te spelen.
Voor de jeugdspelers is de mogelijkheid tot reservatie van een terrein beperkt tot:

• op weekdagen vóór 18.00 uur op pleinen 1 en 2 en 18.30 uur op pleinen 3 en 4
  • op zon- en feestdagen na 12.00 uur op pleinen 1 en 2 en 11.30 uur op pleinen 3 en 4

Wanneer zij zonder reservatie naar de club komen buiten deze uren en er zijn pleinen vrij dan mogen zij hierop natuurlijk spelen.

Als lid van TCA kunnen zij tijdens de periode april - juni ook deelnemen aan groepslessen op zaterdagvoormiddag of woensdagnamiddag (1 uur les/week in groepen van maximaal 6 kinderen).

Het eerste jaar is deze lessenreeks gratis, het tweede jaar betaalt men 20 € en vanaf het derde jaar 40 € (bedragen 2017).
Concreet betekent dit dat:
-jeugdleden die geen les volgen betalen 55 €
-jeugdleden die de eerste maal lentelessen volgen betalen 55 €
-jeugdleden die de tweede maal lentelessen volgen betalen 75 €
-jeugdleden die voor de derde of volgende maal lentelessen volgen betalen 95 €.

Vanaf het seizoen 2017 worden er ook competitielessen ingericht. De kinderen staan dan met maximum 4 op een terrein. Je kan deze keuze maken bij de inschrijving voor de lessen. De trainers zullen eerst het niveau bepalen om te kijken of de deelname al dan niet kan doorgaan. Bijkomend betaal je 40 € voor deze lessen.

Eveneens nieuw vanaf 2017 zijn lessen op vrijdagavond voor de jeugd +15.

De inschrijving voor de lessen bevindt zich in het clubblad dat aan alle leden van het vorige seizoen wordt toegestuurd.

Nieuwe leden kunnen een inschrijving voor de lessen (en lidmaatschap) aanvragen op het secretariaat (Benedenstraat 30, 1730 Asse) of op tcasse@telenet.be.

U kan ook inschrijven via de website van de jeugd.

Voor verdere inlichtingen kan U ook terecht op 0474/502.354 (Willy Buyl).