Activiteiten TCA

In de loop van het seizoen organiseert TCA vzw de volgende activiteiten:

1. TCA - Kwis: Test je kennis tijdens onze enige echte TCA-kwis. Ploegen van vier personen dienen zich tijdig in te schrijven, plaatsen zijn beperkt. Onze kwismaster Marc kwelt je geheugen met aardrijkskunde, politiek, sport, muziek, nutteloze weetjes etc...

Wanneer: zaterdag 3 maart 2018

2. Spaghetti-festijn: Dit jaarlijkse culinair hoogstandje verhuist van ons clubhuis naar Zaal Bekkerzeel. Om organisatorische redenen vragen wij om vooraf in te schrijven en aan te geven welke service jullie komen. De eerste service is om 18u00, de tweede om 19u00.
    Bij het nuttigen van een spaghetti en een flesje wijn kunnen de eerste afspraken voor het nieuwe seizoen gemaakt worden, de terreinen openen op zondagmorgen.

Wanneer: vrijdag 23 maart 2018

3. Opening Seizoen 2018: Zondag 1 april 2018 gaat het tennisseizoen van start, vanaf dan zal ook de beurtrol in ons clubhuis van start gaan. De lijst met de beurtrol wordt jullie per mail opgestuurd. Kan je op de dag waarop je ingepland staat de bar niet openhouden, zoek dan zelf tijdig vervanging.

Wanneer: zondag 1 april 2018

4. Dubbeltjes: Iedere maand worden op een zondagvoormiddag de terreinen gereserveerd om dubbeltjes te spelen. De dagen worden via mail aan de leden bezorgd.

5. Club BBQ: Op de voorlaatste zaterdag van juni is er vanaf 18.00 uur naar jaarlijkse traditie onze club-BBQ.

Leden en niet-leden zijn welkom.
    Vooraf inschrijven is nodig.

Wanneer: zaterdag 23 juni 2018

6. Vrouwendag: Traditiegetrouw werd de eerste donderdag van augustus voorbehouden voor onze dames en hun vriendinnen.
    In de namiddag zijn er dubbeltjes voorzien.
    Afsluiten doen we met een reuze BBQ, waarop ook de echtgenoten zijn uitgenodigd.

Wanneer: donderdag 2 augustus 2018

7. Op sportief vlak zijn er:
    1. interclubontmoetingen: we schrijven in met een dames 35 ploeg en twee heren 35 ploegen.
      Geïnteresserden om aan te sluiten bij één van deze ploegen of om een nieuwe ploeg te starten kunnen altijd terecht bij de sportverantwoordelijke.
      Voor onze resultaten verwijzen we naar de website van Tennis Vlaanderen.
    2. clubkampioenschap: de periode en de reeksen worden ieder jaar bepaald door de sportverantwoordelijke.
      Enkel: begin juni
      Dubbel: september
    3. boxtornooi: ieder lid ingedeeld in een box speelt tegen ieder ander lid in dezelfde box.
      Dit is een uitstekende manier om de leden onderling te laten spelen. Inschrijving gebeurt in het begin van het seizoen en de matchen lopen over een gans seizoen.
      Voor 2018 is er voorlopig nog geen boxtornooi voorzien.
    4. ontmoetingen met andere clubs. Wie kent geïnteresseerde clubs en wil meewerken in de organisatie?

8. Speciaal voor de jeugd:
    1. Jeugddag: in de loop van de maand juni wordt een ganse zaterdag gereserveerd voor onze jeugdspelertjes. In de voormiddag worden er spelletjes (tennisvaardigheden) georganiseerd en is er een gratis wafelenbak.
      Bovendien krijgen ze dan ook een geschenkje (T-shirt, petje,.....). Seizoen 2018: te bepalen.
    2. Jongerentennis op zaterdag: voor de ietwat oudere jeugd organiseren we om de veertien dagen op zaterdag van 18.00 tot 20.00 uur een gezellig tennisonderonsje. Verdere informatie wordt aan de belanghebbenden verspreid.

9. Mannendag: sinds 2009 is er ook een mannendag. In 2018 gaat deze door op 21 juli (onder voorbehoud). Mannelijke leden: kijk al uit naar een vriend/collega/familielid!