Activiteiten TCA

In de loop van het seizoen organiseert TCA vzw de volgende activiteiten:

1. Spaghetti-weekend: als seizoensopener is er tijdens het laatste weekend van maart (vrijdag en zaterdag vanaf 18.00 uur) een spaghettifestijn.
    Bij het nuttigen van een spaghetti en een flesje wijn worden de eerste afspraken voor het nieuwe seizoen gemaakt.
    De terreinen openen op zondagmorgen.
    SEIZOEN 2017: vrijdag 24 en zaterdag 25 april 2017. Opening seizoen 2 april 2017 (wegens paasvakantie is het spaghettiweekend een week vervroegd).

2. Dubbeltjes: iedere maand worden op een zondagvoormiddag de terreinen gereserverd om dubbeltjes te spelen. De dagen worden via mail aan de leden bezorgd.

3. Op de voorlaatste zaterdag van juni is er vanaf 18.00 uur onze traditionele club-BBQ.
    Leden en niet-leden zijn welkom.
    Vooraf inschrijven is nodig.
    SEIZOEN 2017: zaterdag 24 juni 2017.

4. Traditiegetrouw werd de eerste donderdag van augustus voorbehouden voor onze dames en hun vriendinnen.
    In de namiddag zijn er dubbeltjes voorzien.
    Afsluiten doen we met een reuze BBQ, waarop ook de echtgenoten zijn uitgenodigd.
    SEIZOEN 2017: donderdag 3 augustus 2017.

5. Op sportief vlak zijn er:
    1. interclubontmoetingen: we schrijven in met een dames 35 ploeg en twee heren 35 ploegen.
      Geïnteresserden om aan te sluiten bij één van deze ploegen of om een nieuwe ploeg te starten kunnen altijd terecht bij de sportverantwoordelijke.
      Voor onze resultaten verwijzen we naar de website van Tennis Vlaanderen.
    2. clubkampioenschap: de periode en de reeksen worden ieder jaar bepaald door de sportverantwoordelijke.
      Enkel: begin juni
      Dubbel: september
    3. boxtornooi: ieder lid ingedeeld in een box speelt tegen ieder ander lid in dezelfde box.
      Dit is een uitstekende manier om de leden onderling te laten spelen. Inschrijving gebeurt in het begin van het seizoen en de matchen lopen over een gans seizoen.
      Voor 2017 is er voorlopig nog geen boxtornooi voorzien.
    4. ontmoetingen met andere clubs. Wie kent geïnteresseerde clubs en wil meewerken in de organisatie?

6. Speciaal voor de jeugd:
    1. Jeugddag: in de loop van de maand juni wordt een ganse zaterdag gereserveerd voor onze jeugdspelertjes. In de voormiddag worden er spelletjes (tennisvaardigheden) georganiseerd en is er een gratis wafelenbak.
      Bovendien krijgen ze dan ook een geschenkje (T-shirt, petje,.....). Seizoen 2017: te bepalen.
    2. Jongerentennis op zaterdag: voor de ietwat oudere jeugd organiseren we om de veertien dagen op zaterdag van 18.00 tot 20.00 uur een gezellig tennisonderonsje. Verdere informatie wordt aan de belanghebbenden verspreid.

7. Mannendag: sinds 2009 is er ook een mannendag. In 2017 gaat deze door op 21 juli (onder voorbehoud). Mannelijke leden: kijk al uit naar een vriend/collega/familielid!